Anvend dine gaffeltrucks mere effektivt

Picture of Søren Vester Rasmussen

Søren Vester Rasmussen |

Læsetid: 4 minutter

Gaffeltruck , Rådgivning , Flådestyring , Logistic Solutions

Har du set vores tidligere artikler om batteristyring og reducering af skadesomkostninger?

Trucks koster penge, som de kun kan tjene hjem igen, når de er i brug. Vidste du, at de fleste gaffeltrucks kun udnyttes 35% af tiden? Der er helt klart plads til forbedring. På den anden side er det også muligt at benytte gaffeltrucks for meget, hvilket kan reducere deres effektivitet, og levetid. Og du bør ikke bare overvåge anvendelsen af trucks: Du skal sikre, at truckførerne også arbejder så effektivt så muligt.

I_Site Explorer-portalen er designet til at hjælpe flådeadministratorer med at opnå optimal brug af deres gaffeltrucks. Det giver en lang række relevante data, præsenteret i et tilgængeligt, visuelt format, der hjælper dig med at administrere din flåde og truckførere.

anvend-dine-gaffeltrucks-mere-effektivt-865x450px

Anvender du dine trucks optimalt?

Hvordan anvender du alle dine ressourcer effektivt? I_Site kan hjælpe: Det genererer maskinudnyttelsesdiagrammer, som hurtigt kan identificere flaskehalse eller uudnyttet kapacitet. Med disse data kan flådeadministratorer nedbringe spidsbelastning, undgå unødvendige investeringer, udskifte trucks for at forbedre deres udnyttelsesgrad eller endda fjerne en maskine fra flåden.

Anvender du dine truckførere optimalt?

Det handler ikke kun om anvendelsen af trucks - du skal også se på dine truckførere. Hvor travlt har de i løbet af deres arbejdsdag? Kan de være mere nyttige på andre områder under deres vagt? Har du brug for flere eller færre truckførere for at din drift håndteres problemfrit?
Denne form for besparelse kan ikke opnås ved et tilfælde. Du har brug for data fra forbundne trucks til at handle ud fra. Smart Trucks giver dig en bedre forståelse, større fleksibilitet og mere kontrol over din drift. Tag dig tid til at undersøge dine flådedata og udfyld hullerne, hvor du kan.

Mere om I_Site Explorers funktioner

Populære artikler