Sådan administrerer du gaffeltruck og deres førereffektivt med I_Site

Picture of Søren Vester Rasmussen

Søren Vester Rasmussen |

Læsetid: 12 minutter

I_Site

I_Site flådestyringsværktøjet inkluderer adgangskontrol, der indebærer at opretholde en oversigt over operatørerne og deres individuelle adgangsrettigheder. Værktøjet muliggør registrering af arbejdstimer, førergrupper, maskinadgang, førerlicenser, log-ind indstillinger og andre funktionaliteter, der giver dig mulighed for at administrere føreraktiviteter og hjælpe med administrative opgaver. Men hvorfor er det nødvendigt at have adgangskontrol i logistikoperationer?

Adgangskontrol er afgørende for sikkerheden

18002_I_Site explorer_T48 (1)Som alle andre steder er kommunikation afgørende for at garantere førersikkerheden. I flådestyring er det nøglen til at forstå flådeaktiviteter, holde styr på ressourcetilgængelighed og forbedre driften. Flådeoperationer afhænger af effektiv og sikker håndtering. Du kan optimere ressourcerne ved at sikre, at førere tildeles de rigtige maskiner og områder og dermed de rigtige opgaver og aktiviteter. På den måde kan adgangskontrol bidrage til at forbedre førerproduktiviteten. Det er afgørende for at garantere førerens sikkerhed og træffe de korrekte handlinger, når kollisioner opstår eller pre-op sikkerhedstjek af maskinen mislykkes.

Adgangskontrol med I_Site

Sikrere kørsel vil påvirke omkostninger og oppetid. Grundlæggende set kan adgangskontrol opdeles i tre dele, der alle vedrører sikkerhed:

1. Sikre at førerne er beskyttet
2. Fastlægge maskinadgangsrettigheder
3. Indstille personlig maskin-log-in

I_Site fra Toyota giver dig mulighed for at administrere dine førerlicenser ved at angive en gyldighedsdato for hver licens. Det hjælper dig med at holde styr på alle førerlicensers udløbsdatoer og giver et godt overblik. Førere vil ikke kunne betjene en maskine, hvis udløbsdatoen er overskredet. Du kan få en forhåndsmeddelelse og få at vide, hvornår fornyelse er nødvendig: 1 uge, 1 måned eller 3 måneder før. Med I_Site kan du planlægge opfriskende førertræning. Du behøver ikke bekymre dig om hvem der skal forny og hvornår. Du sparer meget tid ved at skære ned på daglig administration. Desuden vejleder det dig i at forblive i overensstemmelse med regler og bestemmelser.
I_Site flådestyringssystem giver et overblik over førernes maskinadgangsrettigheder. Du kan tildele individuelle maskiner til specifikke førere. Førere vil ikke kunne betjene en maskine, der ikke er blevet tildelt dem.

Ved at bruge I_Site kan du oprette unikke førerprofiler med PIN-kode for at sikre, at kun uddannede og autoriserede førere har adgang og kan betjene dine maskiner. Smart Access-kort er valgfrie, men vil yderligere øge dit sikkerhedsniveau, da førere skal bruge et Smart-kort for at få adgang til og køre dine truck. Begge muligheder øger ansvaret for at køre sikkert, hvilket også resulterer i færre skadesomkostninger. Smart Access-kort anses for at være en bedre mulighed, da de er mindre tilbøjelige til at blive delt mellem førere. Du kan eventuelt også bruge de allerede eksisterende facilitetskort som Smart Access-kort, hvilket gør kortene endnu mere personlige for føreren.

Software som et sikkerhedsværktøj

Førerdatastyring er en kraftfuld løsning til at igangsætte en ændring af tankesættet, ændre operatørs adfærd eller generelt kulturen hos din arbejdsstyrke. Det er et værktøj til at forbedre sikkerheden på din arbejdsplads gennem adgangskontrol og ved at sikre, at et pre-op sikkerhedstjek udføres, inden daglig drift påbegyndes. I kombination med chokstyring kan du oprette relevant operatørtræning.

13351-0103-01-lo

Når du har indtastet føreroplysningerne, får du et godt overblik. I adgangsoversigten har du den fulde liste over alle førere, deres maskinadgangsrettigheder, PIN-koder eller Smart Access-login og førerlicensoplysninger. Menuen er let tilgængelig og giver dig mulighed for at søge efter alle typer information.

I_Site giver dig mulighed for at vælge individuelle førerprofiler med indstillinger som førerhastighedsgrænser og beføjelse til at låse eller låse maskiner op for tilsynsførende.

 

Én platform, mange løsninger

Du kan oprette forskellige hold af førere i I_Site for at følge alle aktiviteter, der er relateret til et bestemt område eller en bestemt vagt. Du ønsker måske at sammenligne teamindsatsen, for eksempel på forskellige vagter eller områder. Førergrupper i I_Site gør det muligt for dig at gøre dette og lader dig holde øje med teamaktiviteter i stedet for individuelle føreraktiviteter. Du kan se teamresultaterne relateret til udnyttelse, kollisioner og forudgående kontrol.

Med førervisningen brugt til pre-op sikkerhedstjek tillader I_Site tovejsbeskeder. Du kan hurtigt sende enhver besked til dine førere fra webportalen til skærmen. Operatører kan på deres side sende forudindstillede beskeder ,(som oliespild, beskadigede varer osv.) til deres flådechef fra pre-op sikkerhedstjek-skærmen på deres truck. Dette er meget praktisk på store eller støjende steder.

D001_LSI200_preop check_1Førerdata er nødvendige for at have kontrol over daglige operationer. Uden adgangskontrol kan grundlæggende årsager, relateret til usikker kørsel eller utilstrækkelig opmærksomhed på maskintilstande, ikke så nemt opdages og elimineres, og optimal sikkerhed på arbejdspladsen vil ikke blive opnået.

Optimal brug af ressourcer følger med udnyttelsesfunktionen i I_Site. Udnyttelse vil hjælpe med effektiv planlægning af forskellige vagter og få det bedste ud af din flåde og dit team, hvilket resulterer i besparelser.

Se vores webinar om, hvordan du følger førerlicensstatus for at være proaktiv og øge sikkerheden.

 

God styring af dine førere kan bidrage med sikkerhed til dine operationer. Lær, hvad vores flådestyringssystem ellers kan betyde for din virksomhed.

Læs mere om I_Site Flådestyringssytem

 

Populære artikler