5 grunde til at vælge en brugt truck

Picture of Jesper Torp

Jesper Torp

Læsetid: 10 minutter

Rådgivning , Guides , Brugte truck

I en tid, hvor bæredygtighed og miljøbevidsthed er vigtigere end nogensinde før, kan genbrug spille en afgørende rolle i at gøre vores verden mere grøn. Genbrug af en Toyota-truck er ikke blot en økonomisk fornuftig beslutning, det er også et skridt i retning af at mindske vores påvirkning på miljøet. Disse gaffeltrucks vedligeholdes nøje af vores Toyota-certificerede teknikere, der kun bruger originale Toyota-reservedele, hvilket gør genbrug til en win-win situation.

brugt truck

Her er 5 grunde til, hvorfor du ville vælge en brugt Toyota truck:

  1. Altid den bedste pasform: Vidste du, at Toyota Material Handling har et bredt udvalg af brugte trucks? På grund af vores internationale netværk kan vi altid finde den bedste løsning til din virksomhed. Alle brugte trucks inspiceres og vedligeholdes også af vores certificerede teknikere.
  2. Online butik: At købe eller leje en brugt truck har aldrig været så nemt. Du kan besøge din lokale hjemmeside for at browse vores online butik eller kontakte en af vores forhandlere. Webbutikken giver dig også mulighed for at vælge et service tilbud, der passer til din virksomhed.
  3. Godkendte brugte trucks: Alle vores brugte trucks rengøres omhyggeligt og kontrolleres derefter. De inspiceres og renoveres af en certificeret tekniker, og når det er nødvendigt, får de en ny lag maling for at se helt nye ud. Denne unikke proces, herunder en endelig kontrol, er årsagen til, at vi kalder vores trucks for "Godkendte" Brugte Trucks.
  4. Vedligeholdt kun med originale Toyota-dele: Alle Toyota-trucks produceres med hjælp fra vores Toyota Production System (TPS). I løbet af deres levetid vedligeholdes de af en certificeret Toyota-tekniker, der kun bruger ægte Toyota-dele.
  5. Garanti- og serviceaftale: Vi tilbyder forskellige garantier og serviceaftaler, der passer til dine behov. Vores sælgere er glade for at rådgive dig om den bedste løsning.

685_768x400_toyota mh

Læs mere om vores brugte truck her

Se vores udvalg af brugte truck

 

Populære artikler