Hvordan forbedrer du ergonomien for dine operatører under plukning?

Picture of Rasmus Vadstrøm

Rasmus Vadstrøm |

Læsetid: 7 minutter

Plukketruck

Plukning i e-handels- eller ordrebehandlingslagre er en gentaget opgave, der belaster operatørerne. Toyotas plukketruck er designet til at lette plukningen i løbet af dagen og kan bestilles med yderligere løsninger for at støtte operatørerne endnu mere.

Lav indsats for nem af- og påstigning

Plukning af ordrer er en opgave, der kræver hyppige af- og påstigninger fra trucken. Det er ikke usædvanligt, at en operatør gentager denne cyklus to eller tre hundrede gange i timen. Med dette i tankerne skal truckens design optimeres til dette. En lav og bred åbning gør det let at træde på og af trucken, og en rummelig førerkabine giver komfort til enhver type operatør, uanset fysik. Du kan også bruge disse plukketruck til at plukke fra gulvniveau.


Let styring

Toyotas plukketruck leveres med E-man-styring, der tilbyder et højt niveau af sikkerhed, produktivitet og ergonomi. Systemet er let at forstå og giver flere fordele:

  • Énhåndsbetjening: Nem og ergonomisk betjening i alle retninger. Du kan bruge både begge hænder eller kun den venstre eller højre hånd til styring. E-man-systemet har en smart funktion, der lader operatøren flytte styreenheden lateralt hen over batteridækslet med en enkel handling.

  • Afslappet og sikker kørsel: Når du kører i gaffelretningen, kan operatøren holde hele kroppen inden for truckens profil.

  • Gå ved siden af ​​trucken, mens du bevæger trucken fremad: Ingen grund til at hoppe på trucken ved hver truckbevægelse, hvilket minimerer træthed for operatøren.

  • Højere produktivitet: Spar tid ved plukning.


Komfortabel plukning på andet niveau

Ved at have en hæveplatform kan operatøren nå andet niveau på en sikker måde. Dette reducerer også operatørens træthed og tillader et stabilt arbejdsflow i løbet af vagten. Kontrolenheden hæves samtidig med platformen.

Operatøren kan hæve og sænke platformen, mens trucken bevæger sig, hvilket gør det muligt at udføre gentagne plukningsaktiviteter på andet niveau uden at sænke platformen, hvilket sparer værdifuld tid.

En fodbetjent sænkekontakt på platformens gulv er uundværlig, når operatørerne har hænderne fulde med plukkede varer. Et dobbeltklik på kontakten vil sænke platformen uden brug af hænder.


Ergonomisk arbejdshøjde

Når du plukker små genstande, er det praktisk at have en plukketruck-model med løftegafler. På den måde kan du hæve pallen til en ergonomisk arbejdshøjde for at placere produkterne på den. For større belastninger anbefales det at vælge en model, hvor gaflerne er fastgjort til platformen og hæves på samme niveau.


Fjernstyret bevægelse

Plukning af ordrer er en gentaget og tidskrævende aktivitet, hvor operatørerne ofte stiger af og på truckene for at plukke varer og flytte deres truck til den næste plukningsplacering. BT Optio lav-niveau plukketruck med t-mote fjernstyringsfunktion giver operatøren mulighed for at bevæge trucken fremad uden at skulle sidde på trucken. Minimering af behovet for konstant at stige af og på trucken reducerer risikoen for skader og træthed for operatøren. Det holder også operatørernes hænder fri til at plukke varer, da de kun bruger en lille fjernbetjening med fingerkontrol.

Ordreplukkere kommer med mange standard- og valgfri funktioner for at gøre plukningen mere behagelig for dine operatører. Udforsk vores udvalg af ordreplukkere eller anmod om et tilbud baseret på dine behov.

 
Udforsk vores udvalg af plukketruck

 

Populære artikler