3 tips til at optimere din lagerplads

Picture of Stellan Hansen

Stellan Hansen |

Læsetid: 7 minutter

Reactruck

Som industrier fortsætter med at udvikle sig og vokse, bliver lager- og opbevaringspladser mere kritiske. Traditionelt set har du måske udvidet dine lager- og opbevaringspladser vandret, men med dagens økonomi er det blevet mere populært at udvide opad. At udvide dine lager- og opbevaringspladser opad giver dig mulighed for at maksimere udnyttelsen af din nuværende plads og samtidig minimere omkostningerne. Spørgsmålet bliver så, hvordan du bedst udnytter denne plads for at opnå maksimal produktivitet og effektivitet? Overvej disse 3 tips.

Løft højere

At udvide dit lager opad kan skabe udfordringer for dit nuværende udstyr. Afhængigt af vægten og størrelsen af dine produkter kan dine eksisterende gaffeltruck muligvis ikke løfte lasten så højt, som du har brug for. Toyotas reach-truck kan hjælpe med at optimere dit lager, så du kan placere varer på de mest effektive opbevaringspladser. Med vores højtydende reach-truck kan du nå løftehøjder op til 13 meter. Når du stabler på disse højder, bliver udsynet endnu vigtigere. Et transparent tag, valgfrit kamera og løfthøjdeindikator vil hjælpe dine operatører med nøjagtigheden af opbevaring og afhentning i højden. Vores unikke vippeførerhusfunktion gør også arbejdet i højden mere ergonomisk, takket være mindre nakkebelastning for operatøren.

23989_768x400_toyota mh
Løft mere

Med en lastekapacitet på mellem 1200 og 2500 kg kan Toyota BT Reflex-truck stable dine slow-moving varer i store højder, samtidig med at de fast-moving SKU'er (Stock Keeping Units) opbevares på lavere reolniveauer. Den brugervenlige store farvetouchskærm giver operatøren mulighed for at se den omtrentlige belastningsvægt for at hjælpe med effektiv og sikker håndtering af belastningen.

Opbevar mere

Et andet godt tip er, regelmæssigt at se på og få en Toyota Radioshuttle for high-density storage
grundig forståelse af, hvordan din drift er sat op, og hvor du kan forbedre fra sikkerheds-, produktivitets- og effektivitetssynspunkter. Over tid kan virksomheder opleve vækst eller andre ændringer, der kan resultere i udvikling af nye eller forskellige sikkerhedsovervejelser og ineffektivitet, når nye produkter, tjenester og aktiviteter viser sig og skal finde deres eget hjem. Typisk bruges det mest praktiske sted til dem på det tidspunkt, hvilket ikke nødvendigvis er det sikreste, mest praktiske eller mest gennemtænkte sted. Undersøg, hvordan du kan forbedre dine opbevaringsmetoder og dit reoldesign. Overvej at flytte operationer hen hvor de giver mest mening på lang sigt og reducér spildt tid med transport af produkter og varer til deres destination.

Hjørnestenen i lageret er et velorganiseret reolsystem, optimeret til din type varer, rotationsfrekvens samt ruter og layout af dine lokaler for at opnå et effektivt materialeflow. Sammen med den rette truck til opgaven tilbyder vi en række skræddersyede løsninger fra standard statiske opbevaringssystemer til højtydende dynamiske reolløsninger såsom Toyota Radioshuttle eller vores mobil palleopbevaring. Alt afhængigt af din specifikke situation og behov.

Reach-trucks kan give dig mulighed for at opbevare dine produkter, hvor det giver mening, i stedet for hvor du kan nå. I kombination med den rette opbevarings- og reolløsning kan Toyotas højtydende reach-truck hjælpe dig med at optimere din lagerplads i forskellige industrielle anvendelser.

Udforsk vores reach truck

Populære artikler