Hvilken Reach Truck er den rigtige til din drift?

Picture of Stellan Hansen

Stellan Hansen |

Læsetid: 11 minutter

Reactruck

Reach truck er udviklet til højintensiv håndtering med stabling i høje løftehøjder og lange horisontale transporter. Det er en alsidig truck, hovedsageligt beregnet til indendørs håndtering, og den kan håndtere alle eksisterende palletyper og andre lastbærertyper. Disse gaffeltruck bruges meget ofte i skifteholdsdrift, hvilket stiller høje krav til pålidelighed og god ergonomi.

Trucken anvendes ofte i dagligvaredistributionen i store lagercentre, hvor maskinerne kan bruges til at transportere varer fra et bufferområde på læsserampen eller en transportør til en opbevaringsplads. Stabling eller håndtering af frosne varer er også meget almindelig i dagligvarehåndtering og kan styres perfekt af en reach truck. De er også velegnede til materialehåndtering i fremstillingsindustrien, hvor belastningerne er tunge.

Anvendelsesområdet er meget bredt, så hvilken reach truck fra Toyota passer bedst til dine behov? Lad os se på vores typer af reach truck.

Fremragende til at løfte tunge byrder til høje højder: højtydende reach trucks


Toyota BT Reflex R-seriens reachtrucks er designet til at have stor ydeevne i højden. De sikrer fremragende udsyn omkring og til lasten og god førerergonomi fører til maksimal produktivitet, uden at gå på kompromis med førerens sikkerhed. Disse maskiner kan tilbyde høj restkapacitet, og dette op til 13 meter. Serien kan udstyres med forskellige typer tilbehør, for at øge effektiviteten yderligere. Toyota BT Reflex E-serien med tiltkabine, der er unik for Toyota, er designet til at reducere risikoen for belastning for føreren i gentagne applikationer på højt niveau.

Typiske brancher og/eller applikationer:

•    Dagligvaredistributionscentre
•    Fremstillingsindustrien
•    Stabling af paller i reoler

Reachtruck
Fås med vejrbeskyttelse: reachtrucks til indendørs og udendørs brug


Disse trucks er designet og bygget til fuldstændig alsidighed. O-seriens reachtrucks fra Toyota er velegnede til indendørs såvel som udendørs brug takket være de holdbare hjul og den høje frihøjde. For førerkomfort er der forskellige vejrbeskyttelsesmuligheder tilgængelige.  

Typiske brancher og/eller applikationer:

•    Blokstabling i værfter
•    Servicering af udendørs reoler
•    Byggemarkeder, landbrug og mejeriindustri
•    kan også findes på traditionelle reachtruck-pladser, hvor det bruges i kombinerede operationer, for eksempel til lastning / losning af transportkøretøjer og til stabling / hentning af varer både indendørs og udendørs.


Klar til kulden: Kølerumstruck


De dedikerede kølerumstruck fra Toyota er designet til at arbejde ved temperaturer helt ned til -30°. Det opvarmede lukkede førerhus holder operatørerne varme og sunde og hjælper dem med at forblive produktive under hele arbejdsdagen. I kombination med lithium-ion-batteriet med varmelegeme kan trucken også oplades i kølerummet under pauser. Tilbyder høj effektivitet, samtidig med at behovet for batteriudskiftning og kondensproblemer elimineres. Opladerne skal placeres i et varmere område inden for eller uden for kølerummet.

Typiske brancher og/eller applikationer:

•    Distributionscentre for frostvarer
•    Håndtering af køle- eller frostvarer i dagligvaredistribution
•    Stabling af paller i reoler


Når tingene bliver virkelig stramme: reachtrucks med smalle chassiser


Toyota BT Reflex N-serien er designet og bygget til steder, der kræver en smal chassisbredde eller til arbejde i trange situationer, og er perfekt til jobbet med kun 1120 mm truckbredde og evne til at håndtere 800 mm palle mellem støttearmene.

Typiske brancher og/eller applikationer:

•    Blokstabling
•    Drive-in reoler


Til lavintensiv brug: Enkle effektive reachtrucks


Nogle opgaver kræver en enkel tilgang, en truck, der simpelthen er effektiv. Til lavintensive opgaver er Toyota BT Reflex B-seriens reachtrucks en brugervenlig, praktisk løsning, der er særligt velegnet til chauffører, der har mange opgaver at håndtere i løbet af deres arbejdsdag.

Typiske brancher og/eller applikationer:

•    Daglige varedistributionscentre
•    Fremstillingsindustrien
•    Stabling af paller i reoler
 
Så når du overvejer en reachtruck, skal du vide, at der er mange typer, hver med deres specifikke funktioner og applikationer. Kvaliteten, komforten og præstationsniveauet er højt på alle Toyota reachtrucks. De fås alle med energieffektive lithium-ion-batteriløsninger, der muliggør omkostningsbesparelser og næsten kontinuerlig drift.

Kontakt os for rådgivning om dine specifikke behov.

Populære artikler