Komfort og produktivitet med Toyotas nyeste Traigo80 gaffeltruck

Picture of Steen Petersen

Steen Petersen |

Læsetid: 11 minutter

Gaffeltruck

Hos Toyota er vi klar over, at en komfortabel fører er en tilfreds fører, og tilfredse førere er mere produktive. Men komfort gør ikke kun dine førere mere tilfredse, det forbedrer også deres sundhedstilstand, da de er mere udsatte for problemer med ryg og nakke samt belastningsskader. En komfortabel truck kan sågar øge produktiviteten i din virksomhed, da dine førere vil have mere overskud, og være mere opmærksomme gennem arbejdsdagen. Vores nyeste 80-volt elektriske gaffeltruck, Traigo80 er udviklet til at afhjælpe eventuelle gener med føreren specifikt i tankerne, samtidig med, at produktiviteten øges.

Gaffeltruck-førere har ofte lange arbejdsdage. De sidder mange timer i en kabine, mens de drejer og strækker forskellige dele af kroppen. Nogle gange beskytter truckens kabine dem ikke engang ordentligt mod generende støj eller dårligt vejr. Derfor satte vores design-team sig for, at vores nyeste truck skulle have endnu flere funktioner til glæde for føreren, da det vil være en fordel for enhver virksomhed, hvis deres førere kan fokusere fuldt ud på at udføre arbejdet præcist og sikkert. På baggrund af dette udviklede vi vores nye Traigo80 elektriske gaffeltruck - ergonomisk designet materialehåndteringsudstyr med fokus på føreren. Med vores Traigo80 serie, ønsker vi at optimere førerkomforten og minimere den fysiske belastning, så dine førere kan holde fyraften uden smerter efter en lang arbejdsdag.

foererkabene-traigo80-3-865x500px

Sikkert, komfortabelt og beskyttet

Førerkabinen er nyudviklet med fokus på dine føreres ønsker og behov, og vi besluttede at tilføje ekstra opbevaringsplads, nu vi var i gang. Vores nye 80-volt elektriske truck har nu en fuldt affjedret førerkabine, der er helt isoleret - ikke kun fra selve trucken, men også fra omgivelserne. Dette giver et langt lavere støjniveau og minimale vibrationer for føreren, hvilket alt andet lige øger koncentrationsevnen.

Vi udviklede den nye 80-volt serie med fokus på føreren, men vi tog også de mest krævende omgivelser med i betragtning. Traigo80 er højt ydende og driftssikker. Den kan klare de mest krævende opgaver, både indendørs og udendørs, uden tab af ydelse. Kabinen beskytter føreren perfekt mod påvirkninger udefra såsom regn, vind, sne, solskin og sågar kulde og varme. Udendørs arbejde er blevet lige så komfortabelt som indendørs. Vi tilbyder flere kabine-versioner, der lever op til dine specifikke krav: stålkabiner, kabiner uden døre samt lærredskabiner, kabiner med forrudeviskere og kabiner, der kan klare al slags vejr. Præcis hvad der skal til for at sikre den højest mulige produktivitet, og dine føreres helbred.

ny-traigo80-865x500px

Fuld kontrol lige ved hånden

Førerkabinen fået et nyt design, og armlænet er også blevet opdateret. Det fuldt justerbare armlæn, giver nu perfekt førerkomfort. Dine førere kan nu justere armlænet sådan, at alle vigtige funktioner er inden for rækkevidde, uden at de skal strække sig for meget. Endvidere er der tilføjet flere opbevaringsrum og et USB-stik til armlænet, da det altid er praktisk at kunne opbevare genstande eller oplade telefonen.

Selv betjeningsenheden har fået et nyt design. Ud over vores standard betjeningssystem med mini-greb til styring af truckens køreretning og bevægelse af gaflerne, der er meget populært blandt førerne, tilbyder vi også en enkelt betjeningsenhed med flere funktioner, eller to hydrauliske betjeningsgreb. Og da vores interface heller ikke skulle snydes for en opdatering, fås Traigo80 med en helt ny farve-touchscreen som ekstraudstyr. Du kender den måske allerede fra vores nyeste reach truck, Toyota BT Reflex, som viser vigtig information på en nem og intuitiv måde, hvilket gør arbejdet effektivt og ekstremt produktivt. Her kan førerne programmere forskellige køreparametre alt efter deres personlige præferencer, såsom hastighedsadvarsel, sprog eller varme. Alle disse funktioner skal øge sikkerheden. Men vi tilbyder også en skærm med trykknapper som standard.

foererkabene1-865x500px

Få en truck, der hjælper dig med sikkerheden

Traigo80 har også mange hjælpefunktioner, der øger førerens sikkerhed og effektivitet yderligere. Blandt disse funktioner er Toyotas anerkendte System of Active Stability (SAS), et system, der konstant overvåger lastens vægt, løftehøjden og truckens hastighed for at opretholde stabiliteten under arbejdet, så trucken ikke vælter. Der er et godt udsyn i trucken fremad og opad (gennem taget), den reducerer automatisk hastigheden i sving for at forhindre ulykker, og den fås med adskillige sikkerhedsfunktioner såsom bakkamera. Vores nye Traigo80 truck har mange ergonomiske funktioner, der gør dine førere komfortable og får dem godt gennem arbejdsdagen. Føreroplevelsen er suveræn, og trucken øger sikkerheden, effektiviteten og produktiviteten i din virksomhed.

 

foererkabene-traigo80-2-865x500px


Vil du vide mere om vores nye Traigo80? Klik her

Populære artikler