Toyota reach truck forbedrer din virksomheds produktivitet på 4 måder

Picture of Stellan Hansen

Stellan Hansen |

Læsetid: 7 minutter

Reactruck , Guides

Reach truck er et kerneprodukt inden for logistikbranchen. De løfter så at sige det tunge læs, og det er selvfølgelig af afgørende betydning at sikre, at man får det maksimale ud af både truck og førere

Reach truck fra Toyota har været brancheførende produkter med innovative funktioner i de seneste 25 år. Unik tiltkabine, Transitional Lift Control (TLC), 360° styring, for bare at nævne nogle få, og nu har vi opdateret vores BT Reflex R-E-O serie med endnu flere innovative funktioner. Uanset om du prioriterer sikkerhed, effektiv energiudnyttelse, ergonomi eller miljøpåvirkning, så er du godt dækket ind med disse reach truck.

BT-Reflex_865x400Her er 4 årsager til, at du bør vælge en BT Reflex reach truck fra Toyota.

Den er intuitiv

Førerkomfort og produktivitet er meget vigtigt, når de krævende opgaver på din virksomhed skal klares. Så derfor er en komfortabel arbejdsplads med intuitive betjeningselementer ikke længere kun ekstraudstyr. Førerkabinen på BT Reflex er designet ergonomisk omkring føreren for at give komfort igennem hele arbejdsdagen. Intuitive funktioner og betjeningselementer såsom en ny styreenhed med håndfladestøtte og en ny primær betjeningskonsol i højre side giver en optimal køreoplevelse. Et luftaffjedret sæde i høj kvalitet fås som ekstraudstyr og gør føreroplevelsen endnu bedre. 

Den er interaktiv

En vigtig del af det nye design er en helt ny touchscreen, der gør dine føreres arbejde mere effektivt og sikkert. Føreroplevelsen er blevet forbedret med dette nye overskuelige display med intuitiv betjening og interaktivitet. Her vises vigtig information, og der er direkte adgang til programmerbare funktioner, hvilket giver høj produktivitet.

Den er intelligent

Du kan nu vælge mellem tre forskellige intelligente energipakker, så du får den, som passer bedst til din virksomhed. De er baseret på vores egne modulopbyggede lithium-ion batteri-løsninger, så der opnås maksimal fleksibilitet under arbejdet. Hvis pauserne udnyttes effektivt til opladning, kan de nye reach truck arbejde døgnet rundt, selv med den mindste energipakke.  På denne måde kan dit materialehåndteringsudstyr drives optimalt, omkostningsbesparende og sikkert, samtidig med at miljøpåvirkningen holdes på et minimum.

Den giver viden

Alle reach truck fra Toyota er forbundne smart truck, udstyret med integreret telematik fra fabrikken og med nem opkobling til I_Site. Fører-interfacet er blevet forbedret, herunder med I_Site funktioner såsom Smart Access, så kun godkendte førere kan starte trucken, samt med kontrol før start som sikrer, at føreren foretager en automatisk kontrol før hvert arbejdsskift. Truck forbundet med I_Site fra Toyota gør det muligt for dig at måle og forbedre for at opnå øget sikkerhed, højere produktivitet og omkostningsbesparelser.

FÅ ET HURTIGT OVERBLIK OVER VORES NYE SERIE AF REACH TRUCK

BT-Reflex_kabine_865x400

Populære artikler