3 grunde til at skifte til en pallestabler med platform eller stand-in

Picture of Rasmus Vadstrøm

Rasmus Vadstrøm |

Læsetid: 8 minutter

Stablere

Stablere til gående fører findes i en bred vifte af modeller og er et fantastisk værktøj, når varer skal løftes og opbevares i højder op til 6 m. De er kompakte, meget manøvredygtige og intuitive at bruge. Hvornår skal man overveje at skifte til en model med platform eller en stand-in udgave? Følgende faktorer kan hjælpe dig med at træffe valget.

Vil du gerne øge produktiviteten?

Når man bruger truck til gående fører til at flytte produkter rundt, kan maskinen kun køre så hurtigt som føreren kan gå. Hvis intensiteten af din anvendelse vokser, eller hvis du ønsker at øge produktiviteten i visse logistikaktiviteter, kunne en truck med platform være en løsning. Hastigheden ligger mellem 6 km/t og 10 km/t. Tidsbesparelsen vil være størst, når længere afstande skal dækkes.

Hvis du er bekymret for pladsbehovet til en truck med platform, skal du vide, at Toyota BT Staxio platformstruck kommer med en foldbar platform, der let kan hæves af føreren, når der arbejdes på trange steder, og lige så let sænkes for at øge hastigheden igen. Desuden giver de smalle stand-in-modeller dig en kompakt alternativ løsning.

Hvis produktivitet ikke er din hovedbekymring, hvad så med dine chaufførers komfort?

Toyota platform pallet stacker for long-distance drive

Er forbedring af sikkerheden på din virksomheds dagsorden?

Du tænker måske: En pallestabler med stand-in eller platform vil køre hurtigere, så hvordan kan den være sikrere end en stabler til gående fører? Pallestablere til gående fører som BT Staxio W-serien kører kun den hastighed som føreren kan gå, men førere kan nogle gange være udsat for deres omgivelser. Toyota BT Staxio P-serien med platform og stand-in S-serien har mange funktioner og funktioner til at beskytte føreren. For det første står operatørerne højere og har en bedre generel synlighed. Afhængigt af din eller din førers præference kan du også konfigurere stableren for yderligere beskyttelse:

  • Foldbare porte til at støtte føreren, mens de står på platformen
  • Fastgjorte sidebeskyttere eller rygbeskyttelse på platformstruckene for at beskytte føreren
  • Beskyttende førerkabine, der omgiver føreren på stand-in pallestabler

Toyota stand-in pallet stacker SSI for long distance drive

Drømmer du om mindre stressende arbejdsforhold for dine chauffører?

At gå og betjene en stabler kræver en vis indsats. En stand-in-udgave vil reducere førerens træthed, især når længere afstande dækkes med maskinen. Stablere med platform eller stand-in giver også forbedret ergonomi, især stand-in BT Staxio S-serien med dens behagelige armlæn, ryglæn og nemme at nå betjeninger.

En operatør, der føler sig sikker og har de bedste ergonomiske arbejdsforhold til rådighed på en stabler, vil være meget mere produktiv. Er du overbevist om at tage skridtet og vælge en platform- eller stand-in-stabler? Kontakt os for at få hjælp til at finde den rette model.

Udforsk vores udvalg af stablere

 

Populære artikler