Reducer din trucks miljøpåvirkning og øg sikkerheden med telematik

Picture of Søren Vester Rasmussen

Søren Vester Rasmussen |

Læsetid: 11 minutter

Bæredygtighed , I_Site

Ved du præcist, hvor mange timer dine truck kører rundt på lageret, eller hvor meget energi de forbruger? Har du målt hvor meget nedetid truckene i dine operationer har?

Der er en nem måde at få oplysninger om, hvordan dine gaffeltrucks klarer sig, og hvordan du kan forbedre effektivitet, produktivitet og sikkerhed: tilslut dine intelligente truck til "I_Site".

Det er god praksis at holde styr på dine trucks vitale statistikker og deres maskintimer. En præcis ydelsesprofil baseret på data fra hver gaffeltruck vil fremhæve uregelmæssigheder. Oplysningerne fra dine rapporter vil hjælpe med at minimere nedetid, spare dig for besvær, opnå optimal ydeevne, reducere reparationsomkostninger og mindske truckens CO2-aftryk.

Hjælp kunder med at nå bæredygtighedsmål

Som både producent og løsningsudbyder stræber vi efter forbedringer i energiforbruget på tværs af vores produktudvalg og i, hvordan vores kunder kan optimere deres forbrug - og opdatere deres miljøpåvirkning.

Hos Toyota tager vi føringen i branchen med intelligente truck som standard - fordi vi ønsker at tilbyde dig truck og værktøjer til at administrere lean-operationer. Vores mål er i sidste ende at hjælpe vores kunder med at maksimere sundhed og sikkerhed og minimere miljøpåvirkningen og samtidig gøre dem mere effektive. Uanset størrelsen af din virksomhed har vores intelligente truckløsninger værdifulde fordele, der imødekommer både store virksomheder og små virksomheder.

Screenshot 2023-09-20 094147
Siden 2018 er lagertruck, der bestilles fra Toyota Material Handling, blevet leveret med integreret telematik, der giver et nemt overblik over den faktiske driftsydelse for hver af de intelligente truck i din flåde. Ved at indsamle online data gennem I_Site måles, analyseres og maksimeres ydelsen af intelligente truck.

Brug af Toyota's I_Site flådestyring hjælper med at minimere behovet for service, da ydeevnen og batteriets levetid på intelligente truck kan optimeres, samtidig med at ressourcer frigøres, og CO2-emissionerne reduceres. Da virksomheder verden over står over for strengere krav og er forpligtet til at offentliggøre bæredygtighedsforanstaltninger, er I_Site flådestyring et nyttigt værktøj for virksomheder, der fokuserer på deres miljømæssige, sociale og governance-relaterede (ESG) indsatser.

Brug batterier mere effektivt

I_Site Kuehne+Nagel_14Ved at forbinde dine intelligente gaffeltruck kan du automatisk overvåge batteriopladningscyklusser via I_Site. Kuehne + Nagel Logistics, et af verdens førende logistikvirksomheder, sparede omkostninger og reducerede deres miljøpåvirkning gennem I_Sites batteristyringssystem. Analyser viste, at de havde for mange reservebatterier ved hånden. Takket være flådestyringsdataene kunne de reducere antallet af batterier, hvilket betød, at de fuldstændigt kunne omorganisere batterirummet og følgelig reducere den miljømæssige påvirkning.

I_Sites intelligente overvågningsmuligheder muliggør også minimering af spild i dine operationer, forbedrer den generelle effektivitet af dit materialehåndteringsudstyr og forlænger levetiden for hele din flåde. Du kan også spore dine trucks' driftstimer for at kende fakta og planlægge rutinemæssig vedligeholdelse præcis på det rigtige tidspunkt, hvilket reducerer spild i form af servicetid og omkostninger. For maksimal oppetid af dit udstyr kan du nemt kontakte dit serviceteam med appen.

Forbedring af sundheds- og sikkerhedsresultatet

Dagrofa Logistik - Danmarks største logistik- og salgsvirksomhed - indførte I_Site Explorer i deres flåde med stor succes. Skaderaten på truckene faldt fra 14% i 2018 til 3,2% i 2021, og virksomheden forventer, at tendensen vil fortsætte.

Skader er blevet forebygget takket være flådedata, og Dagrofa Logistik har set betydeligt færre skader på deres truck, reoler og porte, herunder såkaldte 'skjulte skader', som tidligere ikke blev registreret. Det betyder, at alt bliver repareret hurtigt, og som følge heraf holder udstyret længere.

Toyota_Material_Handling_Adara_06Adara Pakkhaus - en emballagevirksomhed i Finland - har også set sundheds- og sikkerhedsforbedringer takket være I_Sites dataindsamling om kollisioner. Kollisionsdataen informerede dem om udløbet førertræning og muliggjorde bedre flådeovervågning.

Forbind med I_Site i dag

Uanset om du kun bruger én truck eller har en stor flåde af gaffeltrucks på tværs af flere lagre verden over, kan du nemt forbinde med I_Site.

Du får adgang til de rette informationer, der giver dig fuld kontrol over dine operationer, og du kan handle på afstand, hvis det er nødvendigt.

I_Site flådestyringssystemet er et kraftfuldt værktøj, der muliggør kontinuerlig forbedring og kulturforandringer blandt førere, samt forbedrer sundhed og sikkerhed. Kontakt os for at finde ud af, hvordan I_Site flådestyring kan blive et afgørende værktøj til at navigere succesfuldt gennem din bæredygtighedsrejse.

Mere om I_Site Explorers funktioner

Populære artikler