Hvad skal du overveje, når du køber en elektrisk palleløfter?

Picture of Rasmus Vadstrøm

Rasmus Vadstrøm |

Læsetid: 8 minutter

Palleløftere

Er du på udkig efter en elektrisk palleløfter? Det er ikke altid nemt at vælge den rigtige truck fra et bredt udvalg. Derfor giver vi dig en hånd med en oversigt over de vigtigste spørgsmål. Før du køber en elektrisk palleløfter, skal du besvare disse spørgsmål.

Hvad vil du bruge trucken til?

Når du vælger, er det godt at overveje, til hvilke anvendelser trucken skal bruges. I det bedste tilfælde tager du også højde for dine fremtidige behov, så du kan være sikker på, at du køber en truck, der vil tjene dig i mange år.

Toyota BT Levio LWE130 for easy movement of goodsØnsker du primært at bruge trucken til lette opgaver som horisontal transport, læsning/losning og ordreplukning? Så kan du overveje en palleløfter til gående fører. Disse truck er nemme at bruge takket være det ergonomiske styrehåndtag med fingerspidskontrol og krybefunktion til manøvrering på trange steder.

Leder du efter en palleløfter til at transportere flere paller? Så er en palleløfter med førerplatform et godt alternativ. De når hastigheder op til 12,5 km/t for hurtig og effektiv transport af last.

Hvor meget plads har du?

Bruges den elektriske palleløfter primært i lastbiler eller Toyota BT Levio LSI200 for long distance transport
trange områder? Så er det bedst at vælge en kompakt, lille og let version.

Til mere intensive opgaver eller større lagre med længere afstande er det bedre at vælge en palleløfter med platform. Stand-in modeller er også ideelle til lange afstande, da de bevæger sig i forskellige retninger, så operatøren altid kan bevare sin position for fremragende komfort.


Hvor tung er belastningen?

Tag også hensyn til den maksimale vægt, som du skal kunne løfte, og vælg en løftekapacitet, der opfylder dine nuværende og fremtidige krav.

Når du vælger den rigtige løftekapacitet, spiller intensiteten af brugen også en rolle. Hvis du leder efter en truck til hyppig brug i et meget intensivt miljø, har du også brug for en højere løftekapacitet, så trucken er mere robust og kraftfuld.

Hvilket batteri har du brug for?

Toyota BT Levio LWI160Afhængigt af den valgte model kan du vælge mellem forskellige batterimuligheder. Vælger du et almindeligt blysyrebatteri eller et lithium-ion batteri? Sidstnævnte er fuldt integreret med trucken og tilbyder endnu flere fordele og energibesparelser.

 Hvilke hjul har du brug for?

Din palleløfter har brug for de rette dele for at yde optimalt. Hvad angår hjulene, afhænger valget af anvendelse og miljøet, hvor trucken skal køres. Vi har hjul i forskellige materialer for at imødekomme dine behov. Du kan vælge mellem enkelt- eller dobbelthjul, forskellige materialer og forskellige hjultyper afhængigt af brugen af palleløfteren.

Har du brug for yderligere muligheder?

Efter at have valgt trucken og modellen kan du vælge visse mulighederToyota BT Levio LWI160
eller tilføjelser for at tilpasse din truck fuldt ud. Tænk f.eks. på et håndtag med krybehastighedsfunktion, en belastningsstøtte eller et skrivebord for at forbedre ydeevnen eller sikkerheden.

Udforsk vores udvalg af elektriske palleløftere

Populære artikler