Hvordan automatisering løser manglen på arbejdskraft

Picture of Verner W. Mortensen

Verner W. Mortensen |

Læsetid: 6 minutter

Automatisering , AGV

At finde medarbejdere er svært, og mangel på arbejdskraft er én af de største udfordringer, de fleste danske virksomheder kæmper med i øjeblikket og i tiden fremover. Og ikke nok med det. Lykkes det dig at rekruttere de rigtige medarbejdere, er det er en stadig større opgave af fastholde arbejdsstyrken.

hvordan automation løser manglen på arbejdskraft

Få mere ud af arbejdsstyrken

Lagerjobs kan være monotone, krævende og stressende, med mange varehåndteringer over korte til lange afstande. Ved at automatisere monotont arbejde kan ansatte frigøres, og varetage mere værdiskabende opgaver, hvilket øger motivationen og tilfredsheden blandt de ansatte, og dermed skaber et generelt bedre arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø vil udelukkende medføre fordele for virksomheden, idet medarbejderne vil være mere effektive, hvilket i høj grad vil gavne virksomhedens resultater og evne til at tiltrække og fastholde medarbejdere i fremtiden.

Medarbejdertilfredshed er vigtigt

Med en førerløs-truckløsning (AGV) fra Toyota Material Handling øger du sikkerheden og medarbejdertilfredsheden på gulvet. Ved at automatisere det tunge og trivielle arbejde, skaber du en mere attraktiv arbejdsplads med højere medarbejdertrivsel og -glæde til følge. AGV’en vil bidrage positivt til det øvrige arbejde på stedet og agere som et supplement og hjælp til de øvrige medarbejdere, ikke som en erstatning.

I relation til manglen på arbejdskraft er dette en optimal løsning på problemet her og nu, da en AGV vil bidrage til din daglige drift, samt dine medarbejderes trivsel. Dog forhindrer implementeringen af en AGV ikke, at du kan ansætte dygtige medarbejdere i fremtiden. Ved den rette udnyttelse af sin AGV, vil man nemlig kunne optimere og effektivisere sine arbejdsgange og lade sine medarbejdere udføre det stykke arbejde de er dygtige til og som bringer dem glæde, mens AGV’en tager sig af de øvrige arbejdsgange.

Sikkert. Enkelt. Effektivt.

En AGV-løsning giver minimal kompleksitet og maksimal kapacitet, og det er heldigvis enkelt og hurtigt at komme i gang. Du er sikret en tryg proces fra start til slut, og vores specialister sammensætter det rette team og den rette løsning til præcis dine behov - før, under og efter implementeringen.

Vi mener, at Toyotas løsninger forbedrer arbejdet for vores ansatte. Arbejdsintensive opgaver varetages nu af AGV’erne. Endvidere reducerer automatisering risikoen for menneskelige fejl og minimerer den potentielle risiko for beskadigelse af varerne. - Panasonic

Med automatisering, er mangel på arbejdskraft ikke et problem

Ved at gøre automatisering så enkelt så muligt, sikrer vi, at du kan fokusere på din kerneforretning og samtidig frigive medarbejderressourcer, så du slipper for at bekymre dig om manglende arbejdskraft.

 

Udfyld formularen, så finder vi sammen ud af, om automatisering er noget for dig.

 

Populære artikler