Hvad er et flådestyringssystem?

Picture of Søren Vester Rasmussen

Søren Vester Rasmussen |

Læsetid: 2 minutter

Connectivity , I_Site

Et Fleet Management-system er det perfekte værktøj for lagerchefer og logistikansvarlige til at forstå status, ydeevne og produktivitet i deres materialehåndteringsoperationer. Typisk er formålet at forbedre sikkerhed, effektivitet, omkostningskontrol og beslutningsgrundlag. Dette kan igen dreje sig om for eksempel autorisationsstyring, brugsanalyse, køreadfærd eller økonomisk opfølgning.

Læs mere om smarte truck og fleet management

Isite 2

Hvordan fungerer et Fleet Management system?

Trucken er udstyret med speciel hardware og en mobil antenne, der giver den mulighed for at kommunikere. Data overføres til sikre servere og kompileres i en webportal. Datahåndtering kræver ikke en lokal IT-installation, og adgangen sker med individuelt login via internettet.

I webportalen får du et omfattende overblik over din truckflåde og kan hurtigt identificere tendenser og mulige problemer. Du kan få adgang til grænsefladen med din almindelige browser eller mobilapp, når som helst og hvor du end har brug for det: på kontoret, derhjemme, ved en præsentation for ledelsen eller med en mobiltelefon eller tablet fra lagergulvet. Du tilpasser de indikatorer, du ønsker at overvåge på din startside, mens alle detaljerede data blot et klik væk.

Læs om Velux's erfaringer

Populære artikler