Heavy duty håndtering fra højeste hylde

Picture of Steen Petersen

Steen Petersen |

Læsetid: 7 minutter

Toyota Material Handling har lanceret et nyt program med markedets teknologisk mest avancerede heavy 
duty maskiner. De tilbyder de bedste løsninger, når havne og industrivirksomheder skal flytte containere 
og andet tungt gods. Fordi maskinerne er bomstærke, driftssikre, tilbyder høj førerkomfort og er førende 
på den elektriske udvikling.

8_Reachstacker_bearb_300dpi-1

Toyota Material Handling Danmark og SANY Europe, som har hovedsæde i Bedburg i Tyskland, har indgået et partnerskab om i fællesskab at tilbyde det teknologisk mest avancerede maskinprogram til håndtering af det tunge gods i danske havne og industrivirksomheder. De to parter er på hver deres måde de bedste inden for sit felt, og 
det er derfor naturligt at danne alliance. Toyota Material Handling er både verdens og Danmarks største inden for materialehåndteringsløsninger med mere end 30 års erfaring på det danske marked. SANY har en verdensomspændende førerposition og er en del af verdens tredje største producent af entreprenørmaskiner med mere end 55.000 medarbejdere på verdensplan. SANY investerer hvert år en stor del af sin omsætning i research & development af nye teknologiske løsninger.

Førertrøjen på elektrificeringen

SANY er førende inden for udvikling af mange typer elektriskdrevede heavy duty gaffeltruck, reachstackers, teleskoplæssere og containermaskiner, der kan løfte op til 45 ton og tilbyder en rækkevidde på op til 18 meter.
”Vi har allerede i flere år mærket en efterspørgsel efter elektriske løsninger til tung materialehåndtering. Det er den grønne omstilling, som slår igennem, og efterspørgslen er kraftigt stigende. Vores nye aftale med SANY sikrer, at vi kan levere de mest avancerede eldrevne maskiner til markedet, og at vi har fremtidssikret leveranceevnen. 
Det er vi meget tilfredse med”, fortæller Steen Petersen, salgschef for Heavy Duty Equipment hos Toyota Material Handling Danmark. Han oplyser også, at SANY på globalt plan allerede har leveret mere end 200 eldrevne container maskiner til markedet. Danske kunder har de sidste par år haft svært at få heavy duty elektriske maskiner leveret. Det er slut nu.

sany-brand-2

Teknologi + service + viden = glade kunder

Han tilføjer: ”Toyota Material Handling tilbyder den stærkeste service- og supportopsætning inden for materialehåndtering i Danmark i form af både ressourcer, viden og kompetencer. Kombinationen med SANYs førende innovative teknologi tilbyder derfor den perfekte pakke til markedet”. Serviceopsætningen omfatter for eksempel et omfattende reservedels program med 24/7-levering til danske kunder. Alle SANYs modeller er specialudviklede til det europæiske marked og kombinerer den højeste grad af kvalitet, effektivitet, sikkerhed og førerkomfort. De er bygget til at kunne arbejde 24/7, tilbyder mange former for avancerede løsninger, som både forbedrer sikkerhed, rækkevidde, løfteevne og driftssikkerheden og er udstyret med Fritzmeier-kabiner, der sikrer den højeste førerkomfort.

Læs mere om SANY her

Populære artikler