Driftsdata, en integreret del af flådestyring

Picture of Søren Vester Rasmussen

Søren Vester Rasmussen |

Læsetid: 9 minutter

Flådestyring , I_Site

At holde dine skadesomkostninger under kontrol, hvad enten det drejer sig om truckskader, relateret infrastruktur eller godsskader, er et aspekt af at drive en rentabel forretning. Men hvad forårsager konsekvenser, hvilke operatører er involveret, og hvad fortæller den seneste servicerapport dig nøjagtigt? I_Site flådestyring hjælper dig med at overvåge din truckflåde, hvilket igen giver dig mulighed for at skabe en sikrere og mere omkostningseffektiv drift. Find ud af, hvorfor driftsdata er vigtigt.


Vær på den sikre side


Forkert brug af gaffeltrucks vil medføre ekstra serviceomkostninger. Skader forårsaget af stød vil understøtte reparationsomkostningerne og føre til uønsket nedetid. Flådestyring med ydelsesdata giver dig mulighed for at handle, ikke kun reaktivt, men også proaktivt.

Fra grundlæggende flåde-oplysninger til en komplet præstationsoversigt bruger I_Site flådestyringssystemet fra Toyota onlinedata fra dine Toyota Smart truck til at måle, analysere og maksimere ydeevnen for tilsluttede maskiner. I_Site Explorer hjælper dig med at spore påvirkninger takket være sensorer på truckene, og kollisionsrapporterne hjælper dig med at få nyttig indsigt, så du kan udføre den korrekte handling. 

Analyse af driftsdata giver dig et overblik over de registrerede påvirkninger, hvornår de skete, hvor alvorlige de var, hvem der kørte og med hvilken hastighed. At forstå, hvad der forårsagede påvirkningen, kan hjælpe dig med at reducere alvorlige hændelser, kvæstelser eller skader. Tænk på det som et kollisionsforebyggende system.


Sikkerhedskontrol på plads


I I_Site analyserapporten kan du indstille forskellige niveauer for høj, mellem og lav påvirkning:

•    Lav påvirkning kan være ujævnheder i gulvet Toyota pallet stacker with I_Site impact management
•    Mindre påkørsler af varer eller infrastruktur vil blive
talt som mellemstore påvirkninger.
•    Fokuser først på de høje påvirkninger, da de er
mere alvorlige og kan være skadelige.

Standardindstillinger for de forskellige grænseværdier
kan tilpasses.

I_Site støtter aktivt sikkerheden under kørslen. I tilfælde af en kollision kan I_Site Explorer fra Toyota anvende stødspærring, der får dine maskiner til at gå i krybehastighedstilstand. Supervisoren eller teamlederen modtager straks en meddelelse via e-mail eller en advarsel i appen. Maskinen vil kun være i stand til at køre med fuld hastighed igen efter nulstilling af autoriseret personale. I_Site kan også fortælle, hvem der har låst maskinen op fra krybehastighed. 


Fortolk de data, du læser, for at træffe de rette beslutninger


I_Site fortæller dig, hvor ofte der forekommer påvirkninger for hver maskine og fører. Det giver dig endda mulighed for at gruppere din flåde i forskellige maskin- og førergrupper. Dette er en god måde at forstå, om påvirkninger vedrører et bestemt team af maskiner eller førere. Det giver dig mulighed for at finde ud af, hvilket team af førere der forårsager de fleste påvirkninger og muligvis har brug for ekstra uddannelse. Påvirkninger relateret til hver enkelt fører kan også vises. Dette kan hjælpe dig med at forstå, hvor uddannelse er mest nødvendig. Du kan f.eks. se, om gaflerne var i løftetilstand på tidspunktet for sammenstødet eller spore den hastighed, maskinen havde på tidspunktet for kollisionen. Baseret på disse oplysninger kan du bedre estimere, hvilket niveau af uddannelse der kræves.

Det kan også være en indikation af, at det område, hvor teamet arbejder, ikke er sikkert nok, eller at teamet har for travlt. Ændringer i arbejdspladsens indretning kan være en god handling at tage for at forhindre ulykker i at forekomme og beskytte den omgivende infrastruktur. Med I_Site positioneringstjenesten kan du overvåge koordinaterne, hvor påvirkninger opstår. Oplysninger om alvoren af kollisionerne, og hvilke maskiner og førere der var involveret, er også tilgængelige.

I_Site overvåger påvirkningstendenser og rapporterer om, hvilke dage påvirkninger oftest sker. Baseret på disse oplysninger kan du handle i overensstemmelse hermed, for at sænke arbejdsbyrden på hektiske dage med det formål at skabe et sikrere miljø.


Minimer påvirkninger for at øge sikkerheden og reducere skader


Ved at dedikere 10 minutter om dagen til at arbejde Toyota I_Site fleet management
med driftsdata for at finde ud af, hvor stød eller påvirkninger sker, kan du gå til kilden til problemet, kommunikere med dine førere for at advare dem om stød, oprette effekt-KPI'er for at reducere antallet af hændelser og sigte mod nul påvirkninger og skadeomkostninger, tilbyde effektiv chaufføruddannelse, omlægge arbejdstiden, foretage layoutændringer osv.

Derudover beder den præoperationelle kontrolfunktion gaffeltruckførere om at udføre et tilpasset sikkerhedstjek, inden trucken startes.
Disse kontroller hjælper med at forhindre hændelser relateret til eksisterende maskinfejl og undgå ekstra vedligeholdelsesomkostninger.

Afslutningsvis vil du ved at bruge et par minutter om dagen på driftsdata, skabe et sikrere arbejdsmiljø. I_Site Explorer kan hjælpe dig med at reducere risikoen for skader og dermed reducere skadesomkostningerne.

Mere om I_Site Explorers funktioner

Populære artikler