Hvad er den rette palleløfter til din horisontale transport?

Picture of Rasmus Vadstrøm

Rasmus Vadstrøm |

Læsetid: 10 minutter

Palleløftere

At sikre en smidig materialehåndtering er en af de største udfordringer, som virksomheder står over for inden for en bred vifte af industrier. Uanset om du flytter paller fyldt med mad, store stakke af produktionskomponenter eller andre materialer klar til distribution, kan valget af den rette palleløfter gøre en verden til forskel.

Der findes forskellige typer af palleløftere til kunder, der har brug for at flytte materialer horisontalt. Valget af den rette palleløfter kan styres af den distance, den skal flyttes over, belastningskapaciteten, nødvendig manøvredygtighed og ergonomi, tilgængeligt plads og batteriteknologi.

Vi vil guide dig gennem de forskellige modeller for at hjælpe dig med dit valg.


Valg af manuel: håndpalleløftere

Manuelle palleløftere med et klassisk design kan klare opgaven i dine trange områder. Toyota håndpalleløftere er en budgetvenlig og nemt betjent løsning for alle, der har brug for at flytte materialer over korte afstande. Toyota BT Lifter er perfekt til transport af gods over kort tid eller afstand. Da den ikke er drevet af strøm, er der ikke behov for opladning eller batterivedligeholdelse. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af varianter, såsom galvaniserede løftere, løftere med vægt, eller lydsvage modeller. Med et ergonomisk håndtag reduceres operatørens udmattelse, og komforten øges. En holdbar ramme, pålidelig hydraulisk pumpe og kraftige hjul gør den manuelle palleløfter til en uundværlig ressource for din virksomhed.

Typiske industrier og/eller anvendelser:

 • Butikker
 • Detailmiljø
 • Bag på en lastbil

Toyota BT Lifter hand pallet truck

Step op i intensitet og produktivitet: elektriske palleløftere


Toyota BT Levio lWI160 pallet truckTil mere krævende anvendelser, hvor oppetid er en prioritet, er palleløftere som Toyota BT Levio LWI160 og BT Levio W-serien til mere intensiv brug det bedste valg. Elektriske palleløftere til gående fører er velegnede til forskellige anvendelser, såsom horisontal transport, læsning/losning og ordreplukning. De er kompakte, nemme at bruge takket være en ergonomisk styrestang og tillader nem manøvrering på trange steder. Et bredt udvalg af konfigurationer og muligheder gør modellerne perfekte til at imødekomme de fleste belastningskrav og anvendelser. Alle modeller er tilgængelige med traditionelle blysyrebatterier eller lithium-ion batteriteknologi. Sidstnævnte muliggør effektiv og ren drift samt hurtig lejlighedsvis opladning for at opretholde produktiviteten i løbet af dagen. Truck, hvor chassiset er designet omkring en modulær lithium-ion batteriløsning, såsom BT Levio LWI160, er endnu mere kompakte og lette at arbejde med.

Typiske industrier og/eller anvendelser:

 • Produktion med transport over korte afstande
 • Supermarkeder
 • Detailmiljø
 • Bag på en lastbil
 • Små lagre


Hastighed er alt: palleløftere med platform

Når den horisontale afstand vokser, bliver det nødvendigt at køre Toyota BT Levio platform pallet truck
på palleløfteren for at forblive effektiv. Palleløftere med platform gør langdistance heavy-duty arbejde i store lagre eller distributionscentre lettere. Toyota BT Levio P-serien tilbyder en behagelig køretur takket være en affjedret platform og sidebeskyttere. De er tilgængelige med blysyre eller lithium-ion batterier, og disse truck holder ydeevnen høj.

For endnu mere førerkomfort kan man vælge stand-in S-seriemodellen.

Typiske industrier og/eller anvendelser:

 • Store distributionscentre
 • Langdistance transport i lager
 • Læsning og losning af lastbiler
 • Produktion med langdistance transport og tunge belastninger

 

Uanset dine behov inden for horisontal palletransport, findes der en perfekt palleløfter, der passer til dig. Sortimentet indeholder også et bredt udvalg af muligheder for at imødekomme specifikke krav, såsom evnen til at fungere i kolde opbevaringsområder, lejlighedsvis opladning, øget sikkerhed eller ydeevne.

Udforsk vores udvalg af elektriske palleløftere

Populære artikler