8 gode råd ved køb af en truck

Picture of Carsten Hansen

Carsten Hansen

Læsetid: 5 minutter

Gaffeltruck , Palleløftere , Rådgivning , Reactruck

Hvis du synes, det er lige så let at købe en truck, som det er at købe mælk hos købmanden, er jeg bange for at skuffe dig. Især hvis det er dit første køb, er der en stor risiko for, at du begår fejl og måske køber den forkerte truck til din virksomhed. 

Gaffeltrucks er komplekse produkter

Det kræver meget viden og omhyggelig forberedelse for at kunne vælge den rigtige truck, der imødekommer dine specifikke behov. Ved at vælge den rigtige truck til dine behov, kan din virksomhed opnå en mere effektiv produktion og håndtering af varer samt mere en mere effektiv oplagring og dermed lavere driftsomkostninger.

Et køb af en truck kan være en stor udskrivning og derfor er det også vigtigt at prioritere en grundig behovsafdækning, inden man gennemfører købet. Du kan eksempelvis selv gøre dig nogle tanker om dine behov, eller få hjælp af vores specialister til at finde den bedste løsning til dig. Et fornuftigt forarbejde er forudsætningen for, at du får det maksimale ud af din nye truck og at den skaber den største værdi for dig og din virksomhed.

Hvad skal man overveje, når man køber en ny truck

Det første du skal gøre, er at foretage en grundig analyse af din materialehåndtering og dine lokaler. Hvilken slags varer håndterer du? Skal du køre lange afstande? Skal du stable paller/varer? Hvor højt skal du være i stand til at løfte? Skal du bruge trucken hele dagen eller kun lejlighedsvis?

Dette er eksempler på spørgsmål, som du skal have afdækket inden du vælger en truck. Det sker fra tid til anden, at virksomheder køber en truck uden at have foretaget en grundig undersøgelse af deres varehåndtering, og du kan gætte, hvad reaktionen vil være, når en truck leveres, og det viser sig, at den ikke kan køre ind gennem porten, eller at den ikke har en mast med den rigtige løftehøjde. Det er fejl som sker, og det er aldrig sjovt for nogen.

Sørg derfor for at være grundig når du reflekterer over dine behov, opgaver og krav til maskinen, så du sikrer at få den bedste truck, der passer til netop dig.

Har du planer om at købe en truck men ved ikke, hvor du skal starte?

Så anbefaler jeg dig at downloade nedenstående tjekliste med 8 gode råd ved køb af en truck. Ved hjælp af tjeklisten kan du sikre at du får stillet dig selv alle de relevante spørgsmål, så du kan købe den helt rigtige truck!

Download tjeklisten "8 gode råd ved køb af en truck"

Populære artikler